Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday

SENSA RING VIBRATOR

SENSA RING
VIBRATOR
HARGA
RM 39.90 (SEMENANJUNG)
RM 45.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Sensa Ring Vibrator dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri.
Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan maksimum bagi setiap pasangan. Dengan bahan silikon berkualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.
Gegaran yang terhasil mampu membuatkan anda menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Sensa Ring Vibrator mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekaligus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.
Selain itu, Sensa Ring Vibrator menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami. Anda pasti menjadi pasangan paling bahagia dan puas dengan sensasi Sensa Ring Vibrator.
Cara-cara Penggunaan:
1. Keluarkan Sensa Ring Vibrator dari bungkusan dengan  perlahan agar tidak merosakkan  Sensa Ring Vibrator.
2. Sarungkan Sensa Ring Vibrator ke zakar yang sedang menegang sehingga ke pangkal zakar dan pastikan permukaan yang tidak rata ditempatkan di bahagian atas.
3. ‘On’ Sensa Ring Vibrator untuk menggerakkan getaran.
4. Untuk memastikan kebersihan dan keselamatan, adalah dinasihatkan Sensa Ring Vibrator dipakai untuk tempoh tidak lebih dari 2 minggu dari tarikh bungkusan dibuka.

0 comments: