Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday

SENSAOIL

  ==>   
KOTAK LAMA                                     KOTAK BARUSENSAOIL

RM 39.90 (SEMENANJUNG)

RM 45.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


Sensaoil™ boleh digunakan sebagai rawatan harian penjagaan zakar, diurut 2 kali sehari dengan teknik yang disertakan di dalam kotak Sensaoil™. Teknik urutan tersebut sangat ringkas dan mudah. Apabila anda telah amalkan secara rutin, ia hanya mengambil masa 5 minit setiap sesi. Urut pada waktu pagi dan malam.

Anda dinasihatkan tidak membasuh zakar selepas urutan untuk Sensaoil™ meresap ke dalam kulit melalui epidermis, ke saluran darah. Jangan bimbang kerana Sensaoil™ didatangkan khas dengan pati minyak Lavender yang harum dan mengandungi anti-septik. Lavender juga mengandungi agen penenang dan anda akan dapat merasai kehangatan Sensaoil™ hanya dalam beberapa saat setelah menyapunya di mana-mana bahagian kulit.
Jika Sensaoil™ disapu pada zakar semasa berasmara, ia juga akan dapat mengaktifkan clitoris, di mana ia bertindak meransang libido/ghairah seksual pasangan anda. Sensaoil™ perlu diamalkan selalu untuk mengelakkan mati pucuk (erectile dysfunction) dan masalah ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation). Selain itu, Sensaoil™ juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal. Anda perlu mengurut zakar dengan menggunakan Sensaoil™ sekerap yang mungkin dalam masa beberapa minggu untuk melihat perubahan pada saiz zakar.


BAHAN AKTIF UTAMA
Bahan aktif utama di dalam Sensaoil™ adalah Lintah (Hirudo Medicinalis) daripada spesis yang terdapat di Amazon, negara Eropah dan Asia.
Lintah spesis ini mengandungi komponen kimia Hirudin yang tinggi, berfungsi untuk mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan pengaliran darah. Ia juga mengandungi Pheromone, iaitu suatu hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian seksual pasangan anda. Selain itu, lintah mempunyai Histamin yang berfungsi untuk membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan pengaliran darah. Ini akan dapat membantu untuk membesarkan saiz zakar. Hirudin, Histamin dan Hyaluronidase yang terkandung dalam lintah mampu meresap ke dalam zakar untuk memperbetulkan salur darah yang tersumbat dengan bekuan darah.
Selain daripada Lintah sebagai bahan aktif utama, Sensaoil™ juga dirumus dengan formula istimewa yang menggunakan bahan herba semulajadi yang tidak mengakibatkan kesan sampingan. Penggunaanminyak zaitun sebagai bahan asas adalah sangat baik untuk kulit, terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.
Halia (Zingiber Officinale roscoe) yang terkandung dalam formulasi Sensaoil™ mengandungi komponen Curcumin untuk merangsang peredaran darah serta meningkatkan ransangan seksual. Selain itu, ia berfungsi mengurangkan tekanan darah tinggi. Bunga Cengkih (Eugenia Aromatica) dapat meningkatkan peredaran darah dan bertindak untuk membekalkan nutrisi. Lada Hitam (Piper Negrum)pula mengandungi bahan kimia Piperine yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.
Sensaoil™ telah diuji di makmal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No Pendaftaran MAL05092306T. Sensaoil™ tidak akan mengakibatkan sebarang kesan sampingan malah dengan penggunaan yang kerap, anda akan dapat melihat perubahan positif dalam tempoh yang lebih singkat. TIPS UNTUK MEMASTIKAN SENSAOIL™ BENAR—BENAR BERKESAN:
SAPUKAN BEBERAPA TITIK SENSAOIL™ DI ATAS BELAKANG TELAPAK TANGAN ANDA DAN URUT PERLAHAN. SELEPAS BEBERAPA SAAT, ANDA AKAN MELIHAT URAT DI TANGAN ANDA SEMAKIN TIMBUL. ITU ADALAH REAKSI APABILA KOMPONEN AKTIF SENSAOIL™ MERESAP KE DALAM EPIDERMIS DAN MASUK KE DALAM PEMBULUH DARAH LALU MENGEMBANGKAN SALURAN DARAH TERSEBUT DAN MELANCARKAN PERJALANAN DARAH. HEBAT BUKAN?! 


Khasiat Hirudin :
  1. Mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.
  2. Mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan, sakit otot, kejang otot dan sengal-sengal badan.
Khasiat Pheromone :
Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan.
  1. Dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin (intercourse).
  2. Meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.
Khasiat Histamin :
  •  Berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.
  • Dapat menyelesaikan penyakit seperti mati pucuk (erectile dysfunction), rasa dingin terhadap pasangan.
  • Mampu merawat masalah zakar kecil, mengecut, pendek dan lemah tenaga batin.


(PACK BARU)
SENSA OIL

2 comments:

safidil said...

stok sensaoil ada lg? mahu order

Asral said...

Ada.. call saya, 0127241824 @ emel - fajridiladha@yahoo.com